PASTAMORE BY DAWID KONIOR

PASTAMORE BY DAWID KONIOR Pastamore by Dawid Konior

zamów jedzenie online

Ostatniaopinia


4,5 gwiazdek z 57 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Pastamore by Dawid Konior. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

28 mar 2022 o 21:55 Burger drwala bardzo dobry, dostarczony błyskawicznie.
11 mar 2022 o 19:09 Dostawa super szybko, jedzenie ciepłe i czuć, ze świeże. Ale... 50 zl za zeberka ( dobre ) ale porcja jak dla przedszkolaka, carbonara 40 zl porcja dla kobiety ok, ale oprócz tluszczu niewiele było czuć. Za te ceny nie warto...
11 mar 2022 o 8:12 Jedzenie ok, ale za tę cenę spodziewałam się więcej. Burger krewetkowy miał niewiele dodatków, co sprawiło że całość była sucha. Mango było praktycznie niewyczuwalne. Rosół z kaczki smaczny, ale porcja malutka. Na plus: szybka i gorąca dostawa.
22 lut 2022 o 10:44 Smacznie :)
25 sty 2022 o 15:56 Bardzo dobre burgery i pampuchy
9 sty 2022 o 16:08 Wczesniejsze zamówienia były ok. Dziś coś nia siadło. Dania przesolone. Łosoś w środku surowy. :/
30 gru 2021 o 20:00 No kurcze. Mniej niż godzina dostawy a jedzenie obłędnie dobre. Bardzo miłe zaskoczenie :)
30 gru 2021 o 19:25 Pampuch z kaczką - smak super, góra pampucha tak twarda, że niejadalna. BanhMi - bułka zbyt dominuje, mogłaby być lżejsza - poza tym super. Frytki - lepiej byłoby zrobić jedne, a dobre. Burger wł - gruszka cieniej pokrojona byłaby przyjemniejsza.
28 gru 2021 o 22:39 Świetne jak zawsze!
26 lis 2021 o 9:44 Jedzenie poprawne, ciepłe. Polędwiczka wieprzowa niestety gumowata. Sałatka bardzo dobra. Do zastanowienia czy jeszcze zamawiać...potencjał jest i pewnie lepiej smakuje w restauracji.
18 lis 2021 o 20:10 Próbowałem wielu propozycji z Bielska, ale pastamore jest moją ulubioną restauracją! Nie jest to opinia "wszystko ok" jakby sie moglo wydawac poniewaz jestem wybredny, moja Narzeczona rowniez zwlaszcza, ze jest vege. Jedzenie jest pyszne! Polecam :)
28 wrz 2021 o 23:10 Miłe zaskoczenie, ciekawe przygotowanie Ramen i .. ogromna porcja tortilli! Wszystko smaczne i świeże. Polecamy